Na mijn middelbare school wilde ik heel graag naar de toneelschool. Mijn vader drong erop aan dat ik eerst een beroepsopleiding zou volgen. Zo begon mijn loopbaan in het toerisme. Geboeid door mensen, werd ik gegrepen door dienstverlening en reisde over de hele wereld als stewardess. Dit is heel bepalend geweest voor mijn kijk op mensen en de wereld waarin zij leven. Het heeft mij aangezet te willen bijdragen aan iemands ontwikkeling op zo’n manier dat iemand zelf de regie kan nemen over zijn leven en loopbaan.

Ruim vijftien jaar was ik als HRM’er werkzaam toen een reorganisatie en een burn-out mij inspireerden tot de opleiding voor loopbaanadviseur. Ik moest zelf veranderen, opnieuw bedenken waar mijn hart lag. Mijn interesse in mensen was niet veranderd, dat ik iets voor hen kon betekenen door mijn toneeltalent te ontwikkelen, was een eye-opener. Na de beroepsopleiding tot trainingsacteur zet ik nu mijzelf in als instrument voor groei en ontwikkeling van de ander.

Met ‘Agnes Kroon op je werk’ richt ik mij vooral op medewerkers in verandertrajecten en reorganisaties. Ik werk samen met Re-turn » en Act2learn » .

Ik ben gevestigd in Purmerend en erkend loopbaanprofessional bij de Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacement consultants en carrière coaches (NOLOC »).

Mijn talent is verrassen

Mensen op het andere been zetten, in beweging brengen, verandering creëren op een onverwachte manier, dat doe ik graag. In mijn training en coaching gebruik ik werkvormen met taal, spel en verbeelding.

    Kenmerkend voor mijn stijl van werken

  • Integer we werken in een veilige setting waarin je durft te leren
  • Sensitief ik coach met een warm hart en richt me op de kracht en flexibiliteit in jou
  • Humor brengt altijd hoop. Op zijn tijd even goed lachen en relativeren helpt
  • Creatief een verhaal, een spel, een tekening, passend bij jouw voorkeur